Sommar-KomTek

Vecka 25 och 26

12-16 juni och 19-22 juni.

Alla dagar 10:00 – 15:00

För deltagare 11 år och äldre

Sommar-KomTek är en utmärkt möjlighet för ungdomar att utforska teknik och utveckla sina färdigheter på ett roligt och interaktivt sätt under sommaren. Sommar-KomTek erbjuder olika aktiviteter och projekt där deltagarna kan lära sig om olika tekniker i olika material. Det är också en bra chans för deltagarna att träffa nya vänner och dela intressen med andra som delar samma passion för teknik. Sommar-Komtek är en möjlighet som ungdomar inte borde missa under sommarlovet!

Sommmar-KomTek pågår de två första veckorna på sommarlovet dagtid 10:00 till 15:00. Sommar-KomTek är fokuserat på att ge ungdomar hands-on erfarenhet av teknik och dess tillämpningar genom att gå igenom olika verktyg och tekniker.

Vi håller till i KomTeks lokaler, Järnvägsgatan 13, vid resecentrum.

Aktiviteterna är kostnadsfria men lunch och fika står deltagarna för själva.

Några exempel på aktiviteter:

  • jobba med glas, fusa, blästra och gravera
  • prova på att jobba med keramik
  • gör lampor av olika slag
  • tillverka fiskeredskap
  • lär dig kallsmide

Anmäl dig direkt via länken https://forms.office.com/e/1dWcGXR2ji eller använd QR-koden. Antalet platser är begränsade. Vi tillämpar ”först till kvarn” så har du gjort din anmälan har du fått plats. Vi kommer ändå att skicka ut påminnelse. Välj önskad vecka eller båda veckorna.