Program för höstens Lördags-KomTek

Program för höstens Lördags-KomTek

Lördags-KomTek

Till lördagens KomTek-evenemang är alla som uppfyller ålderskravet välkomna att delta. På grund av begränsat antal platser krävs dock föranmälan. Missa inte detta spännande tillfälle att träffa likasinnade och utöka dina kunskaper inom teknikområdet. Anmäl dig nu för att säkra din plats på KomTek-eventet på lördag!

Vi brukar skicka en påminnelse under veckan före lördags-KomTek. Men har man anmält sig, har man fått en plats. Tänk på detta om ni får förhinder, meddela oss så att någon annan kan få platsen eller så att vi slipper vänta och bli oroliga om ni inte dyker upp.

Höstens program för lördags-KomTek:

  • Lördag 30 september – tema skogen
  • Lördag 21 oktober – deltar vi i Öppet hus på Bosch Rexroth Hägglunds, Mellansel
  • lördag 9 december – Jultema inför Lucia

Anmäl dig via Forms på denna länk https://forms.office.com/e/ztEnZDHuHr eller använd QR-koden nedan

Lördags-KomTek

Lördags-KomTek har varit framgångsrikt i att ge möjligheter för dem som inte har kunnat delta i våra kvällsaktiviteter. I syfte att göra våra evenemang tillgängliga för alla anordnar vi Lördags-KomTek en gång i månaden, ofta i samarbete med något av våra medfinansierande företag. Beroende på aktivitet kan åldersgränsen variera. Vi sätter dessa åldersgränser för att säkerställa att alla kan delta på bästa möjliga sätt. Vi är fast beslutna att göra Lördags-KomTek inkluderande och välkomnande för deltagare i alla åldrar.