För barn och unga

Fritidsaktiviteter på KomTek

KomTek anordnar olika aktiviteter för barn och ungdomar. Detta för att öka intresset för teknik och naturvetenskap och dess yrken.

Alla fritidsaktivteter på KomTek är avgiftsfria.

Kvällsaktiviteter

Under skolåret håller KomTek kvällsaktiviteter för barn och ungdomar från 7 år. Vi har kurser varje kväll måndag – torsdag. Anmälan och antagning till dessa kurser görs på hösten omkring skolstart.

Största söktryck är för de yngsta deltagarna. Finns platser kvar annonseras dessa här och på våra sociala medier.

Lördags-KomTek

Ungefär en gång i månaden anordnar KomTek lördags-KomTek, ofta tillsammans med ett av våra medfinansierande företag.

Vi jobbar med programmet för vårens lördags-KomTek.

Lov-KomTek

I samband med de olika skolloven Sportlov, Påsklov och sommarlov brukar vi anordna olika aktiviteter. Vissa aktiviteter är en del av dagen medan andra, som Sommar-KomTek, sträcker sig under flera dagar.

  • Sportlovs-KomTek
    Sportlovs-KomTek Tema rymden tisdag 5 mars 9:00 – 12:00 För dig 7 år och äldre Välkommen till KomTek där du kan skapa något med rymdtema. Designa en vacker stjärnhimmel, konstruera en rymdfigur och experimentera med hur långt du kan skjuta upp en raket. Vi håller till i KomTeks lokaler vid resecentrum. Anmäl dig via Forms:
  • Nyhetsbrev
    Nyhetsbrev Ulrica, verksamhetschef på KomTek, är glad över att kunna meddela att hon kommer att starta ett nyhetsbrev som kommer att täcka både de senaste händelserna inom KomTek och intressanta utvecklingar inom teknik och naturvetenskap. Med en värld i snabb förändring är det viktigare än någonsin att hålla sig informerad. Detta nyhetsbrev kommer att vara
  • Kvällsaktiviteterna startar vecka 5
    Kvällsaktiviteterna startar vecka 5 Nu kör vi igång våra kvällsaktiviteter igen. Vi fortsätter med samma grupper som vi hade i höstas. Välkomna. Det finns några platser kvar på de senare kurserna för de lite äldre deltagarna. Läs mer om de olika aktiviteterna på vår sida om kvällsaktiviteter och gör din anmälan via Forms.