För barn och unga

Fritidsaktiviteter på KomTek

KomTek anordnar olika aktiviteter för barn och ungdomar. Detta för att öka intresset för teknik och naturvetenskap och dess yrken.

Alla fritidsaktivteter på KomTek är avgiftsfria.

Kvällsaktiviteter

Under skolåret håller KomTek kvällsaktiviteter för barn och ungdomar från 7 år. Vi har kurser varje kväll måndag – torsdag. Anmälan och antagning till dessa kurser görs på hösten omkring skolstart.

Största söktryck är för de yngsta deltagarna. Finns platser kvar annonseras dessa här och på våra sociala medier.

Lördags-KomTek

Ungefär en gång i månaden anordnar KomTek lördags-KomTek, ofta tillsammans med ett av våra medfinansierande företag.

Vi jobbar med programmet för vårens lördags-KomTek.

Lov-KomTek

I samband med de olika skolloven Sportlov, Påsklov och sommarlov brukar vi anordna olika aktiviteter. Vissa aktiviteter är en del av dagen medan andra, som Sommar-KomTek, sträcker sig under flera dagar.

  • Sommar-KomTek
    Vecka 25 och 26 12-16 juni och 19-22 juni. Alla dagar 10:00 – 15:00 För deltagare 11 år och äldre Sommar-KomTek är en utmärkt möjlighet för ungdomar att utforska teknik och utveckla sina färdigheter på ett roligt och interaktivt sätt under sommaren. Sommar-KomTek erbjuder olika aktiviteter och projekt där deltagarna kan lära sig om olika
  • Sommarlov på KomTek
    Nu tar kvällsaktiviteterna sommarlov. Ett stort tack till alla som deltagit i våra kvällsaktiviteter. Vi är mycket stolta över alla barn och unga som har varit med och utvecklat sina kunskaper under året. Vi hoppas att ni har haft lika roligt som vi har haft och att ni fortsätter att engagera er i våra kurser.
  • Teknikfestival med hattparad
    Teknikfestival med hattparad Öppet hus 19 maj mellan 10:00 – 16:00 Alla är välkomna! I samarbeta med Maker Town håller vi öppet hus för alla som är intresserade och nyfikna på teknik. Vi håller till i KomTeks lokaler, Järnvägsgatan 13, ingång via resecentrum. Här får du bekanta dig med olika tekniker: tillverka eget papper, testa