Tack

Tack alla som varit med på NoT-dagarna

Vi vill rikta ett stort tack till alla som deltog i våra NoT-dagar. Det två dagar långa evenemanget med fokus på vetenskap och teknik har nått sitt slut, med två spännande tävlingsdagar för mellanstadieelever och två fantastiska dagar för lågstadieelever.

Grattis till alla vinnare!

Mellanstadieelevernas dragrace resulterade i många vinnare för både hastighet och design. Alla vinnare kommer att kontaktas av värdföretaget, och kom ihåg att priserna måste hämtas ut före årets slut. Den fullständiga listan över vinnarna finns på resultatsidan.

Än en gång, ett stort tack till alla som deltog.

Alex Lungren från BAE System Hägglunds gjorde ett utmärkt jobb som värd och guidade alla klasser genom tävlingarna. Vi fick också många bra tips om hur vi kan förbättra fordonsdesignen.

Torsdag och fredag ägnades åt lågstadieeleverna, där vi leddes av Helen Eriksson från Ö-vik energi och Sandra Nordin från Miva.