Påsklovs-KomTek med Minecraft-programmering

Gillar du att spela Minecraft? Är du 10 år eller äldre? Vill du testa på att programmera för första gången? Välkommen till Påsklovs-KomTek – i år med programmeringstema! Vi lär oss grunderna i programmering innan vi tar klivet in i Minecraft: Education Edition och styr den hjälpsamma roboten Hero med egna koder.

Kursen pågår i två dagar – onsdag den 20 april och torsdag den 21 april mellan 10:00 och 14:00. Vi bjuder på lite enklare fika, men du får gärna ta med dig något att äta till lunch. Det går bra att låna mikro och kylskåp.

Du anmäler dig själv på SparksApp.se där du också hittar massor av andra roliga aktiviteter runt om i Sverige. Har du några frågor är du som vanligt välkommen att kontakta oss på komtek@ornskoldsvik.se eller på 070-546 38 16.