KomTek-Café

Välkomna till KomTek-Café inför NoT-dagarna

Till alla lärare i grundskolan

Vi är glada att bjuda in er till årets KomTek-café inför NoT-dagarna! Det är ett fantastiskt tillfälle att lära mer om det spännande temat för i år och hur vi planerar att genomföra aktiviteterna. Dessutom kommer vi att ha en rolig och praktisk byggworkshop med årets uppdrag.

LågstadietMellanstadietHögstadiet
tisdag 1 oktobertisdag 24 septembertisdag 1 oktober

Tid: alla tillfällen är 15:00 – 16:30

Plats: Kulturfabriken, Järnvägsgatan 13

Vi ser fram emot att välkomna er till våra lokaler och bjuda på fika under trevliga och lärorika samtal. För att anmäla ert intresse, vänligen skicka ett mail till komtek@ornskoldsvik.se

Vad är NoT-dagarna?

NoT-dagarna är en spännande minifestival för barn och unga här i Örnsköldsvik. Där får eleverna möjlighet att bygga sina egna konstruktioner för att lösa utmaningar inom hållbar energi. Skolorna tävlar mot varandra och vi är glada att meddela att lokala industrier generöst sponsrar med fina priser till vinnarna.

Vi hoppas att ni lärare ser fram emot att delta och inspirera era elever inför denna roliga och lärorika händelse. Tillsammans kan vi göra NoT-dagarna till en minnesvärd upplevelse för alla!

Anmälan till NoT-dagarna

Efter KomTek-café kommer ni att ha möjlighet att boka material. Detta görs i samband med att ni bokar tävlingstid, visningstid.
Då kommer även hemsidan vara uppdaterad med instruktioner, beskrivningar samt annat matnyttigt tillhörande årets tema.

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller behöver ytterligare information. Vi finns här för att stötta er och se till att ni har den bästa möjliga upplevelsen under KomTek. Ser fram emot att träffas och dela denna spännande tid tillsammans!