Boka NTA

Dags att boka NTA-lådor och NTA-temafortbildningar för läsåret 2023-2024

För dig som vill jobba med NTA i din klass under nästkommande läsår är det dags att önska temalådor och lärarfortbildningar. Det gör du genom att fylla i formuläret på https://forms.office.com/e/wQdL1WgQA8. Bokningen är öppen till höstterminen startar, men den preliminära fördelningen görs efter 9 juni. För en del temalådor är intresset stort. Skicka in dina önskemål snarast för att säkerställa att du får jobba med dom teman som du önskar.

Temafortbildningarna går under början på höstterminen. Inbjudan skickas till anmälda lärare så fort exakta datum är klara. Temafortbildningar går i så stor utsträckning det är möjligt på plats i Örnsköldsvik, men vissa fortbildningar kan genomföras i samverkan med Umeå kommun.