Trevlig sommar

Trevlig sommar

Semester

KomTek vill önska er alla en härlig sommar! Hoppas ni kan njuta av värmen, solen och ledigheten.

Vi kommer att hålla stängt under juli för att sedan öppna igen i början av augusti.

Kvällsaktiviteter

Kvällsaktiviteterna brukar starta i början på september och programmet för dessa presenteras kring skolstart. Då kan man börja anmäla sig till kvällsaktiviteterna.

För lärare, pedagoger och klasser

Programmet för höstens utbildningar, fortbildningar och klassbesök kommer att presenteras i augusti, här på hemsidan. Utbildningarna för NTA-lådorna kommer att hållas under hösten och ni som anmält er till en utbildning har fått information om tider via e-post.

Kreativ sommar

KomTek arbetar för att öka intresset för teknik bland barn och ungdomar. Bästa sättet för detta är att vara kreativ och prova på olika saker. Vi har ett samarbete med den lokala Tidningen 7 och där finns teknikhörnan med många olika tekniktips. Följ länken för att ta del av roliga och kreativa tekniktips. https://7an.se/artikel/2021-06-03/teknikpyssel-med-komtek