Ny termin på KomTek

Ny termin på KomTek

Nu är vi tillbaka igen efter sommaruppehållet.

Kvällsaktiviteter

Vi jobbar för fullt med programmet för kvällsaktiviteterna och hoppas ha klart det till nästa vecka.

För lärare och pedagoger

Vi erbjuder utbildningstillfällen för lärare och pedagoger. Även i år kommer dessa att hållas på tisdagseftermiddagar, på KomTek.

Vi kommer att fara ut till skolor för besök i klasserna. Vi kan även ta emot grupper på KomTek vid vissa tillfällen.

Allt detta spännande kan ni läsa i vår broschyr som du hittar på sidan för fortbildning för lärare och pedagoger.

Nytt för högstadiet under NoT-dagarna

I år erbjuder vi något nytt och annorlunda för NoT-dagarna på högstadienivå. I år erbjuds alla högstadieelever delta i Skogsinnovatörerna. Skogsinnovatörer är en kreativ, digital tävling för årskurs högstadiet, där deltagarna tävlar mot varandra för att försöka att lösa olika samhällsutmaningar med skogen som resurs. Ett samarbete mellan Mittuniversitetet, Skogen i skolan och Technichus.

För att delta i detta event behöver du registrera dig. Det gör du genom att besöka sidan Skogsinnovatörerna på Mittuniversitetets hemsida. Sista anmälningsdag är den 22 juni, men de har förlängt den till den 15 september för er skull. Se till att registrera dig innan deadline för att säkra din plats på eventet.

Skogsinnovatörerna

Inför NoT-dagarna

KomTek-café med uppgiftsläpp inför kommande NoT-dagar blir 20 september för lågstadiet och högstadiet. 21 september är KomTek-café för mellanstadiet.

NTA Natur och teknik för alla

Under vecka 34 drar vi igång utbildningarna i de olika NTA-lådorna. Ni som gjort anmälan har fått ett mail om tid. Du hittar även tiderna på alla utbildningstillfällen på vår sida om NTA-utbildningar.