Lördags-KomTek

Lördags-KomTek

Aktivitet på lördag i samarbete med företag från lokala näringslivet

Lördags-KomTek

Till lördags-KomTek är alla välkomna, som har ålder inne för aktuellt lördags-KomTek. Vi har begränsat antal platser och därför behövs anmälan.

Anmäl dig till lördags-KomTek via denna länk till Forms https://forms.office.com/e/RS3XkH8zXt eller använd QR-koden här till höger.

Vi brukar skicka en påminnelse under veckan före lördags-KomTek. Men har man anmält sig, har man fått en plats. Tänk på detta om ni får förhinder, meddela oss så att någon annan kan få platsen eller så att vi slipper vänta och bli oroliga om ni inte dyker upp.

Program för våren 2023

Våren program för lördags-KomTek:

  • Lördag 18 februari – tema återbruk
  • Lördag 1 april – skämttema Lördag
  • 13 maj – teknikfestival vid Hägglunds arena
Tema återbruk

För deltagare från 7 år.

Lördag 18 februari 10:00 – 13:00.

Att ta vara på gamla saker och göra något nytt av dem är en viktig del i ett hållbart samhälle. I detta lördags-KomTek kommer vi att göra just detta. Exempel på vad du får göra:

  • Ge nytt liv till plåt- och glasburkar
  • Löd och gör smycke eller liknande
  • Gör en tavla av elektronikkomponenter
Skämttema

För deltagare från 7 år

1 april 10:00 – 13:00

1 april är känd för att vara dagen då man får busa till det och luras lite. Detta tänkte vi ta vara på under detta lördags-KomTek som är just 1 april.

Teknikfestival

För alla

13 maj 10:00 – 14:00 vid Hägglunds arena

Våren 2022 testade vi att hålla en drakfestival vid Hägglunds arena. Detta var ett mycket roligt event med många besökare. Vi tyckte det var så lyckat att vi har bestämt att göra om detta igen. Hit behöver man inte anmäla sig utan det är bara att dyka upp och testa att jobba med lite olika tekniker. Träffa oss och representanter från några av våra medfinansierande företag.