Lördags-KomTek

Lördags-KomTek

Aktivitet på lördag i samarbete med företag från lokala näringslivet

Lördags-KomTek

Till lördags-KomTek är alla välkomna, som har ålder inne för aktuellt lördags-KomTek. Vi har begränsat antal platser och därför behövs anmälan.

Vi brukar skicka en påminnelse under veckan före lördags-KomTek. Men har man anmält sig, har man fått en plats. Tänk på detta om ni får förhinder, meddela oss så att någon annan kan få platsen eller så att vi slipper vänta och bli oroliga om ni inte dyker upp.

Program för våren 2024

Vårens program för lördags-KomTek:

  • Lördag 20 april – vårtema
  • Lördag 25 maj – i samarbete med Maker Town, tema återbruk

Anmäl dig via Forms med länken https://forms.office.com/e/ZjjS6ukN54 eller använd QR-koden.

Vårtema
lördag 20 april 9:00 – 12:00

För dig 7 år och äldre.

Testa att olika tekniker med våren som tema.

Tema återbruk
lördag 25 april 9:00 – 12:00

Denna lördag hålls festivalen Maker Town i Örnsköldsvik. Då passar vi på att ha lördags-KomTek. Temat för dagen är återbruk. Aktiviteten är för deltagare 7 år och äldre. Anmälan krävs.

Lördags-KomTek

Lördags-KomTek har varit framgångsrikt i att ge möjligheter för dem som inte har kunnat delta i våra kvällsaktiviteter. I syfte att göra våra evenemang tillgängliga för alla anordnar vi Lördags-KomTek en gång i månaden, ofta i samarbete med något av våra medfinansierande företag. Beroende på aktivitet kan åldersgränsen variera. Vi sätter dessa åldersgränser för att säkerställa att alla kan delta på bästa möjliga sätt. Vi är fast beslutna att göra Lördags-KomTek inkluderande och välkomnande för deltagare i alla åldrar.