NoT-dagarna vecka 47

NoT-dagarna vecka 47

NoT står för Naturvetenskap och teknik. Under höstterminen har elever i grundskolan jobbat med material från KomTek i olika uppdrag. Elever i mellanstadiet kommer att tävla med sina farkoster i ett flytande dragrace. Dessa tävlingar är tisdag och onsdag kommande vecka. För lågstadiet har uppdraget att tillverka en paddelbåt som de ska visa upp. I år var det så många som ville vara med så vi utökade tiden för lågstadiet men en dag till, fredag.

Kom ihåg att lämna in era alster under denna vecka, vecka 46.

Ni som jobbat med NoT-uppgiften tävlar eller visar upp era alster under NoT-veckan. Lämna era alster under denna vecka. Vi har öppet 8:00 – 20:30 måndag – torsdag och 8:00 – 16:00 på fredag.

Alla klasser som deltar får ett Diplom när ni lämnar in era alster, se till att ni får det. Meddela även om ni vill ha tillbaka era alster. Dessa måste då hämtas under vecka 48. De alster som inte hämtats 1 december går till återvinningscentralen.