Tack alla för en underbar fest

20-årsjubileum vilken fest

Tack alla för ett fantastiskt firande

Tidigare i veckan höll KomTek ett spektakulärt firande för att uppmärksamma 20 år sedan etableringen av en av de första teknik- och entreprenörskapsskolorna i Sverige. Det har varit en otrolig resa och vi är tacksamma för alla som har varit en del av den.

Ett särskilt tack till Maria Gulliksson och Emil Källström för att ni sparkade i gång vårt firande, och till alla er som kom och firade med oss. Uppslutningen var enorm, med många teknikentusiaster och nyfikna besökare i alla åldrar.

Vi vill också uttrycka vår tacksamhet till våra partners. Tillsammans arbetar vi för att skapa förutsättningar för tillväxt inom våra teknik- och kemiföretag, med fokus på långsiktig kompetensförsörjning. Tack alla ni som bidragit till att göra KomTek till en sådan fantastisk framgång under de senaste två decennierna.

Metsäboard. BAE Systems Hägglunds. Bosch Rexroth HÄGGLUNDS. Domsjöfabriker Adityabirla. Holmen. Sanmina. OSTP. MacGregorÖvikenergi AB. Miva. Sekab

Det hela uppmärksammades även i Sveriges Radio Västernorrland; 3h45min in i programmet.

Även SVT och scrolla fram till 4,14 in i det avsnittet. Här är artikeln som publicerades i samband med inslaget.