Erbjudanden till skolor och fritidshem våren 2023

Nu kör vi i gång vårterminen 2023 med erbjudanden för skolor och fritidshem i kommunen.

Även under våren kommer vi att erbjuda utbildningar och fortbildningar för lärare och pedagoger, med start 24 januari med ”BlueBot och andra robotar”. Ett fullständigt program hittar ni på vår sida om just Fortbildning för lärare. 

Vi erbjuder även skräddarsydda utbildningar för lärare och pedagoger där ni själva bestämmer innehållet. Detta sker efter ett schema som ni finner i broschyren. Er rektor har fått personlig information om detta erbjudande. 

Vi erbjuder även klassbesök där vi besöker klasser eller klasser kommer till KomTek. Detta är mycket populärt och de flesta tillfällena är redan uppbokade. Men kolla gärna med oss. Kanske finns det en tid kvar till just er. 

Samarbetet med fritids fortsätter och vi erbjuder speciella utbildningar för fritidspersonal på förmiddagar så att det passar er verksamhet bättre. Dessutom erbjuder vi lov-KomTek för fritids, även dessa mycket populära med snabb åtgång. 

Information om allt KomTek kan erbjuda lärare och pedagoger.