Fortbildning och klassbesök vårterminen 2024

Fortbildning och klassbesök vårterminen 2024

Låt oss sparka igång vårterminen 2024 med spännande erbjudanden för skolor och förskolor i kommunen.

Under vårterminen kommer vi att erbjuda utbildning och kompetensutveckling för lärare och pedagoger, med start den 30 januari med ”BlueBot fortsättning och repetition”.

Du hittar ett komplett program på vår webbsida fortbildning för lärare.

Vi erbjuder också klassbesök, där vi besöker klasser eller klasser kommer till KomTek. Detta är ett mycket populärt program och några av platserna är redan bokade. Tveka dock inte att höra av dig till oss, eftersom det fortfarande kan finnas lediga platser för din klass.

Nytt för i år är att vi erbjuder utbildningar för de på förskolan.

Vårt samarbete med fritidshemmen fortsätter, och vi erbjuder särskilda utbildningstillfällen för personalen på förmiddagarna för att bättre passa ert schema. Dessutom erbjuder vi KomTek under skollov för fritidshem, som också är mycket eftertraktade och fylls snabbt.