Lego Mindstorms NXT

Rolig robotprogrammering med Lego

Låt din byggare släppa lös de kreativa krafterna hos LEGO® MINDSTORMS® EV3. De kan bygga robotar som kan gå, prata, tänka och göra precis vad som helst.

Med LEGO® MINDSTORMS® Education jobbar man med robotteknik, där elever kan upptäcka vetenskap, teknik, byggnadskonst och matematik på ett roligt och engagerande sätt med praktiska övningar

Programvara

Efter att du laddat ner och installerat programvaran kan du lätt gå igenom de anpassade startövningarna.

Materialet är självinstruerande och passar bra till självstudier och väcker upptäckarlust. Låt eleverna jobba minst två och två med programmering. 

Lärarhandledning, koppling till läroplanen och exempelövningar hittar du i vårt team i Teams. Du får tillgång till teamet när du går utbildning. Kontakta oss för att få tillgång till teamet om du vill börja att jobba direkt.

Boka Lego Mindstorms NXT

Följ länken nedan. Lådorna är en klassuppsättning med 9 lådor. 

  1. Markera antal veckor som du vill låna, detta går bra att ändra senare.
  2. Klicka sedan på önskat startdatum, även detta kan du ändra senare. Välj låda som du vill boka, det står personal, välj vem som helst, men lådorna finns där.
  3. Välj Lego Mindstorms. Du ser om lådorna finns tillgängliga det önskade datumet, är de inte det är de utlånande och du måste välja annat datum. Du ser hur länge lådan är utlånad, dagar de är utlånade visas i grått. 

Fyll i kontaktuppgifter, vid Adress skriver du in skolans namn.

Det finns möjlighet att lägga till övrig information. 

Du kommer att få en bokningsbekräftelse på din e-post. KomTek Örnsköldsvik – Du kan boka online!

Ladda ner programvara för NXT på denna webbplats.