KomTek utmanar skolklasser i draktillverkning

Som ett komplement till NoT-dagarna, som de senaste åren arrangerats digitalt till följd av pandemin, bjuder KomTek och NoT-företagen in till draktillverkning! Vi skickar kostnadsfritt ut byggmaterial, mallar och inspirationsmaterial till din skola – så kan du och din klass jobba med materialet i egen takt. Vilket perfekt sätt att fira in våren, och samtidigt få in rolig teknikundervisning såhär i slutet av terminen!

Byggsatserna består av allt som behövs för att konstruera och dekorera era drakar. Materialet är utformat för att passa alla åldrar och du kan enkelt anpassa aktiviteten för att passa din klass.

Materialet skickas omgående med internposten, eller kan hämtas på KomTek. Du hittar våra öppettider och kontaktuppgifter längst ner på sidan. Beställer material gör du genom formuläret nedan.

Drakfestival 21 maj

Eleverna kan själva ta med och flyga sina drakar på KomTeks drakfestival lördag 21 maj! Förutom drakflygning bjuder dagen på en mängd olika aktiviteter med tekniktema, och dessutom möjligheten att träffa ett urval av NoT-företagen.