Delta i NoT-dagarna

Delta i NoT-dagarna

Naturvetenskaps- och teknikdagarna (NoT-dagarna) är en spännande möjlighet för alla klasser i kommunen att lära sig om naturvetenskap och teknik. NoT-dagarna är ett utmärkt sätt för elever att lära sig om vetenskap och teknik på ett roligt och engagerande sätt. Ni får ett uppdrag att arbeta med under hösten. Allt avslutas med NoT-dagarna vecka 47. Där mellanstadiet tävlar med sina farkoster och lågstadiet visar upp sina alster. Evenemanget erbjuder även en mängd olika aktiviteter som är både pedagogiska och underhållande, till exempel workshops, föreläsningar och praktiska experiment.

Uppstart av NoT-dagarna var vecka 38 med KomTek-café. Om du missade KomTek-caféet behöver du inte oroa dig! Du kan fortfarande delta genom att kontakta oss för att få tillgång till material och information om de spännande evenemang som äger rum under vecka 47. Så missa inte denna spännande möjlighet att lära dig mer om vetenskap och teknik! Kontakta oss idag för att komma igång.