KomTek-Café

KomTek-Café

En samlingsplats för lärare och pedagoger för utbyte av idéer och erfarenheter

KomTek-Café

Inför NoT-dagarna

NoT står för naturvetenskap och teknik. Varje år arrangerar KomTek tillsammans med företag på orten en miniteknikfestival med uppdrag och tävlingar. Du som lärare är välkommen att delta med din klass i detta arrangemang.

KomTek-Café för lärare i låg- och högstadiet

Onsdag 21 september 15:00 – 16:15 bjuder vi in lärare som jobbar i lågstadiet och högstadiet att komma till KomTek för att ta del av kommande NoT-dagar.

Torsdag 22 september 15:00 – 16:15 är det dags för mellanstadielärarna att komma till KomTek för information om NoT-dagarna.

Vi bjuder på fika, därför är det viktigt att ni anmäler ert deltagande i förväg genom att skicka ett mail till komtek@ornskoldsvik.se

Beställ material

Material för att jobba med NoT-dagarna kan ni beställa här på denna sida. Du beställer dessa genom att fylla i ett Forms. Vi har gjort färdiga materialsatser för bygge och konstruktion av uppdraget. Förutom materialet i dessa kit behöver ni material för att smycka ut och till karosser och likande. Passa på att använda återvunnet material.

Var tydlig med att uppge skola, klass och lärare när ni beställer material. Beräkna att eleverna jobbar 3 och 3 med materialet. Kom ihåg, om ni beställer med internposten, så har vi bara posthämtning onsdagar.